У парку Горького відбудеться спортивний ярмарок

Неділя, 4 вересня 2016, 18:00
10 вересня, в день фізичної культури і спорту України, у Центральному парку культури і відпочинку ім. М. Горького з 10:00 до 19:30 пройде III Спортивний ярмарок «Харків - спортивна столиця».
У парку Горького відбудеться спортивний ярмарок

Спортивний ярмарок «Харків - спортивна столиця» - щорічний захід, на якому представники спортивних організацій міста презентують свої види спорту. На відвідувачів чекають показові виступи спортсменів, майстер-класи від зірок спорту, тренажери і спортивні снаряди, інтерактивно-розважальні конкурси, в яких можна буде продемонструвати свою силу та спритність. 

Під час роботи спортивних зон, після попередньої реєстрації, кожен бажаючий зможе взяти участь в інтерактивних турнірах (індивідуальних видах спорту або в командних). Реєстрація пройде 9 вересня в наметі «Kharkiv Sport City» біля центрального входу з 9:00 до 20:00.

У 2015 році спортивний ярмарок «Харків - спортивна столиця» відвідало понад 70 тисяч жителів і гостей міста. На одній з найбільших площ Європи - майдані Свободи презентували свої досягнення 63 спортивні організації Слобожанщини. Для харків'ян і гостей міста на спортивному ярмарку проводилися показові виступи спортсменів, майстер-класи від зірок спорту, інтерактивно-розважальні конкурси.

comments powered by HyperComments