Тварини за викликом: у харківському зоопарку з'явилася нова послуга

Субота, 1 жовтня 2016, 09:06
Допоки йде масштабна реконструкція, і харківський зоопарк не може приймати у себе відвідувачів, співробітники готові виїжджати разом зі звірятами на запрошення.
Тварини за викликом: у харківському зоопарку з'явилася нова послуга

У виїзних заходах беруть участь тваринки з контактного зоопарку, які не можуть заподіяти людині шкоди: декоративні кролики, морські свинки, черепахи, їжачки, нутрії. Директор зоопарку Олексій Григор'єв запевняє: ці тваринки дуже соціалізірованності, їм подобається спілкування з людьми.

Для знайомства з мешканцями зоопарку особливі умови не потрібні: зазвичай виїзний зоопарк влітку виступає на свіжому повітрі, в холодну пору року - в навчальних класах, актових і спортивних залах. Пересувний зоопарк виїжджає навіть за межі міста, причому зоологи не тільки розповідають про тварин і їх звички, а й влаштовують змагання. Днями, наприклад, співробітники зоопарку приїхали на запрошення в Зеленогайський загальноосвітній навчально-виховний комплекс. Вихованці інтернату дізналися подробиці з життя приїхали до них тварин, відгадували загадки і отримали в подарунок книги.

comments powered by HyperComments