Харківська міськрада нагородила журналістів: хто отримав премію

Середа, 26 жовтня 2016, 14:48
На сесії міськради трьом харківським журналістам присуджена Премія Харківської міської ради за вагомий вклад у вирішенні соціально-економічних питань та розвиток місцевого самоврядування.
Харківська міськрада нагородила журналістів: хто отримав премію

За внесок у розвиток медіа-спільноти міста Харкова премію отримав шеф-редактор медіа-групи «Дозори» Ростислав Касьяненко. За найвдаліший стартап ЗМІ за останні роки в місті Харкові нагородили головного редактора харківської новинного сайту «NewsRoom» Павла Федосенка. Премію за внесок у розвиток харківської журналістики, оперативне і об'єктивне висвітлення спортивного життя міста отримав оглядач комунального підприємства «Газета «Харьковские известия» Харківської міської ради» Олександр Шаріков.

Довідка

Ростислав Касьяненко, 1971 р.н., у журналістиці більше 25 років (з 1991 р.), у 2001 р. заснував видавництво, що спеціалізується на медіапроектах за напрямками: маркетинг, рекламний бізнес;
з 2003 р. працював у проектах «П'ятниця», «Вечірній Харків», «Харьковские Ведомости», заснував Конкурс маркетингових сервісів «Золотий PROpeller», з 2009 р. є продюсером Міжнародної Інтернет-Премії PROpeller Digital;
з березня 2006 р. керує медіа-групою, в яку входять 14 міських, регіональних і тематичних інтернет-ресурсів, також є шеф-редактором сайтів «Восточный дозор», «Справжня варта», «Южный курьер».

Павло Федосенко, 1988 р. н., почав працювати журналістом з 2005 р., у 2015 р. заснував власний новинний сайт «NewsRoom», сайт став одним з найпопулярніших ресурсів м. Харкова, кілька разів потрапляв в список найбільш популярних регіональних сайтів за версією Інституту масової інформації; нагороджено та відзначено подяками та дипломами ХОДА, Національної поліції, СБУ, прокуратури, Національної академії Національної гвардії України.

Олександр Шаріков, 1961 р. н., заслужений журналіст України (2012), заг. стаж – 30 років, з 2009 р. – оглядач; з 2011 року – член Національної спілки журналістів України; тричі визнаний кращим спортивним журналістом м.  Харкова і Харківській області (2006, 2007, 2010), нагороджений Почесними грамотами Харківської міської ради та ХОДА, відзначений подяками.

На відміну від Олександра Шарікова, який досить давно веде спортивний блок у «Харьковских Известиях», що входять до медіагрупи Геннадія Кернеса, нагородження Павла Федосенка, який стартував з проектом «NewsRoom» в 2015 голу і визначити приналежність котрого до будь-яких політичних або бізнес структур представляється скрутним, а також Ростислава Касьяненко, який два роки тому припинив відносини зі створеним ним проектом «Городской Дозор» (також входить в медіагрупу Геннадія Кернеса), виглядає досить цікаво.

comments powered by HyperComments