«Я закликаю вас брати участь у нашому русі, тому що за нами майбутнє»: Олег Ширяєв на відкритті вовчанського осередку «Східного Корпусу»

Справжня Варта  |  Вівторок, 22 листопада 2016, 17:31
22 листопада в Вовчанську відбулося відкриття місцевого осередка «Східного Корпусу». Вовчанськ – перший з районних центів, де з'явилося місцеве відділення.
«Я закликаю вас брати участь у нашому русі, тому що за нами майбутнє»: Олег Ширяєв на відкритті вовчанського осередку «Східного Корпусу»

Про це лідер «Східного Корпусу» Олег Ширяєв розповів під час церемонії відкриття.

«Сьогодні у Вовчанську ми відкрили нашу ініціативну групу «Східного корпусу». Тут дуже багато молоді, крім того, це прикордонне місто, тому зробити це варто було вже давно», - розповів Олег Ширяєв.

На відкритті були присутні учні 10-11 класів ліцеїв №1,2, школи №3, а також студенти медичного коледжу.

«Ви, молоде покоління, – це майбутнє, вам змінювати цю країну. Ми вітаємо спортивний рух, розвиваємо традиційні для українського народу бойові мистецтва: ножовий бій, шабельний бій, займаємося екологічними акціями. Я радий, що вам, як молодим людям, ці питання цікаві. Я закликаю вас брати участь у нашому русі, тому що за нами майбутнє», - звернувся до присутніх Олег Ширяєв.

Головою місцевого осередку став Андрій Гришакін. Він також вважає, що одним з головних напрямків діяльності «Східного Корпусу» є патріотичне виховання молоді.

«Східний Корпус займається добрими справами. Наші заходи орієнтовані на молодь, ми будемо ходити по школах, проводити заняття з тактики військової медицини, ветерани будуть розповідати дітям про АТО. Також ми будемо працювати з незахищеними верствами населення: ветеранами, пенсіонерами, інвалідами», - поділився Андрій Гришакін планами місцевого осередку організації.

На церемонії відкриття бійці «Східного Корпусу» показали дітям прийоми ножового та рукопашного бою, розповіли про тактику ведення бою, а також показали фільм про їхній рух.

comments powered by HyperComments