Одеський сепаратист планує провести форум у Харкові, - активісти

Варта  |  Вівторок, 29 листопада 2016, 14:57
Харківська громадськість збурена - до міста їде відомий одеський сепаратист.
Одеський сепаратист планує провести форум у Харкові, - активісти

Про це лідер «Східного Корпусу» Олег Ширяєв повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Форум соціалістичного спрямування за участю махрового сепаратиста з Одеси .. Як це прокоментує команда прес-центру "Kharkiv Today"? Цитую: "У форумі візьме участь глава української громадської організації "Український соціалістичний рух" Цвєтков Олексій Миколайович і представники громадських організацій" Так, це той самий Цвєтков, який безуспішно третій рік намагається створити в Одесі ОдНР під виглядом особливого регіону. Нам уже своїх сепаратистів мало? Ми тепер їх імпортуємо з інших регіонів?", - зокрема, зазначив Ширяєв.

Цю ж інформацію підтвердив і інший громадський активіст - директор «Всеукраїнської антикорупційної палати» Андрій Ільгов.

"У Харкові намагаються провести свій "шабаш" представники однієї з, на мій подив, діючої сепаратистської організації. Майданчик під цей захід дало одне медійне видання, а по суті цей ресурс повністю під контролем представників "Самопомочі", не знаю збіг чи це, але факт глибоко цікавий. Для повного розуміння ми зробимо запити в усі інстанції", - відзначив Ільгов.

Він звернувся з закликом до всіх патріотичних сил структур МВС, СБУ втрутитися в ситуацію з сепаратистським форумом.

comments powered by HyperComments