На Холодній горі - пожежа, в Малій Данилівці - ДТП

Субота, 10 грудня 2016, 09:32
8 грудня ввечері, о 21:26, стало відомо про пожежу у дворі житлового двоповерхового будинку по вул. Залізничній, 29, горіли відразу 2 дерев’яні господарські споруди.
На Холодній горі - пожежа, в Малій Данилівці - ДТП

До місця виклику негайно було направлено 2 підрозділи ДСНС на автоцистернах, а також навчальний підрозділ курсантів Національного університету цивільного захисту України. Рятувальники встановили, що пожежа розповсюдилась на площу сараїв, яка складала біля 70 кв.м. Загрози іншим об’єктам не було, людей всередині також не було.

О 22:01 відбулась локалізація вогню, а о 23:28 – повна його ліквідація. В ліквідації пожежі брало участь 18 рятувальників.

Причина виникнення пожежі встановлюється, повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.    

В цей же день, близько 15:40, в селищі Мала Данилівка на Сумському шляху сталося зіткнення автомобіля «КамАЗ» та автомобіля «Лада Гранта», під керуванням 60-річної жінки-водія.

Постраждали водій автомобіля «КамАЗ», який після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився. Водій «Лади» та її пасажир з тілесними ушкодженнями доставлені до медичного закладу.

Обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовуються правоохоронними органами, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

 

comments powered by HyperComments