Стало відомо. хто написав "анонімки" АТОшникам з військогового госпіталю

Неділя, 11 грудня 2016, 14:10
Ними виявилися хлопець і дівчина відповідно 16-ти та 15-річного віку, учні однієї з навчальних груп Державного професійно-технічного навчального закладу «Харківське вище професійне училище будівництва». Обидва є місцевими мешканцями з м. Харкова та Харківської області.
Стало відомо. хто написав "анонімки" АТОшникам з військогового госпіталю

Про це повідомив речник Управлінням СБ України в Харківській області Владислав Абдула на своїй сторінці у Фейсбуці.

Встановлено, що мотивом хлопця для написання вказаного листа стало особисте неприязне ставлення до одного з добровольчих батальйонів: в цьому році у нього виник конфлікт з представниками вказаного добробату на грунті футбольних уболівань. Він запевнив, що цей лист адресувався виключно представникам вказаного добровольчого батальйону, а не воїнам Збройних Сил України.

Мотиви дій дівчини-авторки встановлюються. Наразі вона перебуває на лікарняному і знаходиться за місцем свого мешкання у сільському населеному пункті Харківській області.

За результатами проведеної Управлінням СБУ роз’яснювально-профілактичної роботи, адміністрацією навчального закладу застосовані заходи дисциплінарного впливу до класного керівника навчальної групи, де вчаться автори листів, а також до заступника директора училища з виховної роботи.

Нагадаємо, раніше волонтери повідомили про написання двох анонімних листів на адресу військовослужбовців, які проходять лікування у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону.

 

comments powered by HyperComments