У столиці Слобожанщини стартував "Марш українського порядку" (додані фото)

Справжня Варта  |  Неділя, 11 грудня 2016, 22:29
У заході ЦК "Азов" і ГО "Східний Корпус" беруть участь активісти з Харкова і Сум.
У столиці Слобожанщини стартував "Марш українського порядку" (додані фото)

Про це сказано на сторінці ГО "Східний Корпус" у Фейсбуці. 

Починаючи з 16.30, активісти збиралися біля стели Незалежності на площі Конституції. 

У заході беруть участь лідер Азовського руху та політичної партії "Національний корпус", народний депутат Андрій Білецький, засновник ГО "Східний Корпус" і лідер ЦК "Азов-Харків" Олег Ширяєв, голова ЦК "Азов-Харків" Анатолій Сидоренко, начальник штабу ЦК "Азов-Харків" Артем Мошенський, лідери ініціативних груп 9 районів Харкова та інші активісти.

"Сьогодні ми проводимо захід під назвою «Український порядок». Чому саме Український порядок? Тому ще все, що ми бачимо довкола – хаос, руїна, розкладення суспільства – це що завгодно, тільки не порядок. І на тлі усього цього морального зубожіння суспільства, відсутності єдиної національної візії – Азовський рух – є саме тою силою, що змушена брати на себе виконання функцій держави", - заявив, звернувшись до побратимів, лідер ЦК "Азов-Харків" Олег Ширяєв. 

О 17.20 колона рушила з місця. Планується, що учасники "Маршу" пройдуть маршрутом: площа Конституції - Каскад у саду Шевченка, де відбудеться фаєр-шоу. О 18.30 розпочнеться захід у ККЗ "Україна", де виступатимуть лідери руху. 

Повідомляється, що в акції беруть участь близько 1,5 тисяч людей. 

Нагадаємо, сьогоді біля трьох відділень поліції в Харкові відбулася акція "Лист недовіри", яку влаштували активісти ЦК "Азов".

comments powered by HyperComments