У Харкові знову ускладнюються погодні умови

Середа, 14 грудня 2016, 10:21
Туман, паморозь. На дорогах ожеледиця
У Харкові знову ускладнюються погодні умови

Станом на 8:00 14 грудня у Харківській області буде хмарно з проясненнями. Невеликий сніг. Вночі та вранці місцями по області туман, паморозь. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 5 - 10 м/с. Температура повітря: вночі 8 - 13° морозу, місцями 16 - 21° морозу; вдень 3 - 8° морозу. По місту: температура повітря вночі 11 - 13° морозу, вдень 4 - 6° морозу.

Підрозділи ДСНС з початку негоди 42 рази залучались для надання допомоги громадянам, які потрапили в скрутні погодні умови. За допомогою рятувальної техніки було витягнуто зі снігових заметів та слизьких ділянок дороги 56 одиниць техніки, 19 з яких автомобілі швидкої медичної допомоги. В даних транспортних засобах перебувало 150 людей.

Регіональний штаб з ліквідації негативних наслідків погодних умов у Харківській області тримає ситуацію на постійному контролі для здійснення оперативного реагування, - повідомили в ГУ ДСНС України у Харківській області.

Нагадаємо, що поліція розшукує водія за скоєння ДТП на вулиці 40 років Перемоги смт Нова Водолага . Водій збив перехожого і залишив лежати на дорозі.

comments powered by HyperComments