Негода продовжує чинити аварії на дорогах (відео)

Неділя, 18 грудня 2016, 11:04
Тільки за минулу добу рятувальники витягли із снігових заметів чотири автомобілі.
Негода продовжує чинити аварії на дорогах (відео)

Як інформує офіційний сайт Головного управління ДСНС у Харківській області, вчора на номер «101» зателефонували та повідомили, що на трасі Чугуїв - Печеніги - В. Бурлук автомобіль «Nissan Tirana» вийшов з ладу. Через сильний мороз було прийняте рішення надати водію допомогу. На місце прибуло відділення Чугуївського районного відділу ДСНС на автоцистерні у складі чотирьох рятувальників. Після цього зламане авто було вібуксоване за допомогою аварійного тросу до найближчого СТО в Башкирівці.

Крім того, минулої доби харківські рятувальники три рази виїжджали на виклики, щоб витягти автомобілі з сніжних заметів чи слизької частини дороги. Наприклад, в селі Високому допомога знадобилася кареті швидкої, яка потрапила у сніговий замет. По вулиці Рилєєва Холодногірського району міста Харкова із заледенілого узбіччя дороги рятувальники витягували вантажівку «Ford», а поблизу села Шипувате на трасі В.Бурлук - Куп’янськ зі снігового замету вивільнили автомобіль «Daewoo Nexia».

Також надійшла інформація, що біля ТЦ «Французький бульвар» загорівся мікроавтобус. Як повідомляє «Об’єктив», пожежа трапилася сьогодні, близько дев’ятої години ранку на перехресті вулиці Академіка Павлова та Салтівського шосе. Очевидиці повідомляють, що з мікроавтобусу піднімався чорний стовп диму. За їх словами, загоряння трапилось десь в районі багажного відділення. Обставини інциденту та інформація щодо постраждалих уточняється.

 

comments powered by HyperComments