Патрульні затримали зловмисників, які здійснили напад на вагітну жінку (фото)

Неділя, 18 грудня 2016, 12:04
Сьогодні, близько опівночі, до відділу патрульної поліції надійшло повідомлення по те, що що на вулиці Наталії Ужвій стався розбійний напад на 29-річну вагітну жінку.
Патрульні затримали зловмисників, які здійснили напад на вагітну жінку (фото)

Така інформація з’явилася на сторінці Патрульної поліції Харкова в мережі «Фейсбук». Там повідомили, що двоє невідомих осіб здійснили напад на 29-річну жінку. Вони повалили її на землю, зірвали обручку та відібрали телефон, а потім втекли в невідомому напрямку. Згодом сама потепліла надала прикмети зловмисників співробітникам патрульної поліції.  

Інспектори почали відпрацювання прилеглої території. Для пошуків зловмисників було задіяно десять екіпажів поліції. Згодом Московському районі патрульні виявили двох чоловіків, які підпадали під надані описи. Їх зупинили та запропонували надати документи. Під час оглядового обшуку в одного із них був знайдений телефон, який був схожий на той, що відібрали в потерпілої.  

На місце події патрульними була викликана слідчо-оперативна група. Затриманих чоловіків доставили до районного відділу поліції.

Телефонні крадіжки не є рідким явищем. Як повідомляла «Справжня варта», сьогодні зловмисник вихопив з рук дівчини телефон та намагався втекти. Але не встиг – його схопив перехожий. Згодом чоловік був затриманий співробітниками Київського відділу поліції.

comments powered by HyperComments