Жінка отруїлася чадним газом

Понеділок, 2 січня 2017, 13:46
Госпіталізована до міської клінічної лікарні швидкої допомоги
Жінка отруїлася чадним газом

1 січня о 19:11 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у підвалі житлової дев’ятиповерхівки за адресою: вул. Привокзальна, 2 у м. Лозова, Харківської області.

Коли до місця виклику прибули рятувальники у складі 1-го пожежно-рятувального відділення, стало відомо про наявність у підвалі людини. В ході обстеження задимлених приміщень підвалу дійсно було виявлено жінку, 1963 року народження. За попередніми даними вона не мала власного житла, тому тимчасово мешкала у даному підвалі. Вона отримала отруєння чадним газом та з опіками верхніх кінцівок 1-го ступеню була госпіталізована до міської клінічної лікарні швидкої допомоги.

Вогнем було охоплено сміття та різноманітний непотріб на площі близько 5 кв.м. Рятувальники ліквідували це загоряння о 19:20. Причиною його виникнення є необережне поводження з вогнем, - повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

Як повідомлялось раніше, 22 грудня о 23:58 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу у підвалі житлової дев’ятиповерхівки за адресою: вул. Новгородська, 2 у Шевченківському районі міста Харкова. В ході обстеження задимлених приміщень ланкою газодимозахисної служби дійсно було виявлено чоловіка, 1979 року народження, та жінку, 1980 року народження. За попередніми даними вони не мали власного житла, тому тимчасово мешкали у даному підвалі. Їх негайно було винесено на свіже повітря і передано медикам швидкої допомоги. Люди отримали отруєння чадним газом і були госпіталізовані до міської клінічної лікарні швидкої допомоги.

comments powered by HyperComments