«Правило бою»: у Харкові покажуть фільм на десять днів раніше

Четвер, 12 січня 2017, 22:35
16 січня у Харкові призначений допрем'єрний показ першого українського спортивного екшн-фільму «Правило бою».
«Правило бою»: у Харкові покажуть фільм на десять днів раніше

Фільм розповідає про відомого в минулому олімпійського чемпіона Карпова (Олексій Горбунов) - тренера, майстра спорту з боксу, який готує сина Ігоря (Женя Галич) до чемпіонського бою і бере йому у спаринг-партнери Тараса (Влад Никитюк). Тарас - звичайний хлопець з вулиці, який в останній момент, в силу обставин, повинен замінити сина тренера і виступити у фінальному поєдинку проти грізного суперника.

Особливістю картини є те, що всі бої героїв кінострічки поставив бойовий хореограф голлівудських знаменитостей Сергій Житніковський, який теж знявся у фільмі. Також фільм став дебютом у кіно для чемпіона світу з боксу Олександра Усика і фронтмена групи O.Torvald Жені Галича.

Прокат фільму «Правило бою» стартує в Україні 26 січня. За десять днів до старту допрем'єрним показом у харківському кінотеатрі «Планета кіно» (ТРЦ «Французький Бульвар») фільм презентують його творці: режисер Олексій Шапарєв, продюсери Андрій Єрмак, Артем Колюбаєв, Максим Лещенко, актори Влад Никитюк, Дмитро Ступка, Женя Галіч, Паша Лі, Сергій Житніковський.

У програмі показу передбачний кінобранч, прес-показ і прес-конференція.

comments powered by HyperComments