Winter Dog Fest. Під Харковом пройшли гонки північних їздових собак в упряжках/ Фоторепортаж

Сергей Козлов  |  Неділя, 15 січня 2017, 10:21
Аеродром "Коротич" став місцем фантастичної зустрічі собаководів і всіх любителів тварин
Winter Dog Fest. Під Харковом пройшли гонки північних їздових собак в упряжках/ Фоторепортаж

Харківський аероклуб ім. В. С. Гризодубової проходив Winter Dog Fest, де пройшли не тільки гонки, але і виставка собак, концерти, також працювала "польова кухня". 
Благодійники - Волонтерська ініціатива Олега Ширяєва "МАЙБУТНЄ НАЦІЇ" та БО БФ ВВД - привезли понад п'ятдесят осіб дітвори з реабілітаційного центру "Гармонія" і Харківського Центру соціально-психологічної реабілітації дітей, щоб ті могли на власні очі побачити видовищну гонку серед їздових собак, познайомилися з різними породами братів наших менших.

Малечі дозволили не тільки погратися з собаками різних рідкісних порід - тибетськими мастіфами, кавказькими вівчарками, аляскінськими маламутами, сибірськими хаскі, самоїдами, якутськими лайками, кавказькими та німецькими вівчарками, ердельтер'єрами, - але й сфотографуватися з ними і навіть проїхатися на них.   

І не менш щасливими залишилися самі собаки, які дуже охоче дозволяли все це з собою робити. Після того, як дітвора надивилася і набавилась з собаками, всі дружно пішли кататися в упряжках.

comments powered by HyperComments