Наркотичний нетверезий водій на Московському. Патрульні ганялися за ним півгодини

Середа, 18 січня 2017, 13:34
Він показав наздогнавшим його патрульним відразу два посвідчення водія на різні прізвища
Наркотичний нетверезий водій на Московському. Патрульні ганялися за ним  півгодини

На перехресті проспекту Московскому та вулиці Академіка Павлова патрульні помітили автомобіль Skoda Octavia A7, водій якого здійснив проїзд на заборонюючий сигнал світлофору. На вимогу поліцейських здійснити зупинку водій не відреагував та продовжував рух. Через 30 хвилин вулиці Молочній патрульні зупинили автомобіль правопорушника.

Під час бесіди із поліцейськими водій Skoda Octavia A7 поводив себе агресивно. Окрім цього знервований чоловік мав явні ознаки наркотичного сп'яніння. В результаті перевірки документів патрульні виявили у 32-річного порушника два посвідчення водія на різні прізвища.

Як з'ясували поліцейські, вищевказаний чоловік декілька років тому одружився, після чого взяв прізвище дружини. У 2016 році, даний громадянин вже керував транспортним засобом напідпитку, за що отримав адміністративний протокол за статтею 130 КУпАП, який було оформлено на документи із попереднім прізвищем чоловіка.

Для підтвердження факту керування автомобілем у нетверезому стані, патрульні запропонували громадянину пройти медичний огляд. В результаті огляду поліцейські склали на водія Skoda Octavia A7 адміністративний матеріал за частиною 2 статті 130 КупАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного або наркотичного сп'яніння). Автівку порушника евакуювали на штраф-майданчик.

comments powered by HyperComments