Врятовано двох малих дітей на пожежі

П'ятниця, 20 січня 2017, 12:04
Хлопчики 2012 та 2016 р.н. могли задихнутися через сильне задимлення
Врятовано двох малих дітей на пожежі

19 січня о 07:51 рятувальників повідомили про пожежу у житловому двоповерховому будинку за адресою: м. Харків, Шевченківський район, пров. Рівний, 4.

На місце події негайно прибуло 2 відділення служби порятунку на автоцистернах. По прибуттю на місце виклику було встановлено, що на другому поверсі будівлі горять вхідні двері в квартиру, а також дерев’яні конструкції перекриття між поверхами та утеплювач у під’їзді. Через сильне задимлення двоє маленьких дітей (хлопчики 2012 та 2016 р.н.), які перебували у квартирі на другому поверсі потребували допомоги. Рятувальники винесли їх на свіже повітря та передали матері.

Площа пожежі склала близько 10 кв.м. Вже о 08:56 вогнеборці ліквідували пожежу. На місці події працювало 10 осіб особового складу ДСНС.

Всього протягом останньої доби на Харківщині трапилось 5 пожеж, причиною яких стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Події сталися у приватному секторі сел. Липці та м. Мерефа Харківського району, с. Бідило Краснокутського району, смт. Золочів, а також по проспекту Олександрівському Немишлянського району міста Харкова. Пожежно-рятувальні підрозділи вчасно зреагували на ці загоряння і не допустили значних їх наслідків. Постраждалих також немає. , - повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

Нагадаємо, що з 1 січня поточного року в Харкові та області сталося близько двохсот пожеж. В основному, це були пожежі в житлових будівлях – приватному секторі та багатоквартирних будинках. За весь цей час у результаті загоряння загинуло семеро осіб.

comments powered by HyperComments