Україна завдяки своєму народові зможе подолати труднощі та рухатися до кращого майбутнього – Юлія Світлична

Неділя, 22 січня 2017, 12:18
22 січня голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична взяла участь в урочистій церемонії покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку з нагоди Дня Соборності України.
Україна завдяки своєму народові зможе подолати труднощі та рухатися до кращого майбутнього – Юлія Світлична

У заході також взяли участь представники облдержадміністрації, обласної ради, силових структур регіону, духовенства, дипломатичних місій, ветерани АТО, громадськість, мешканці Харкова.

«Сьогодні країна святкує одне з найвеличніших свят українського народу – День Соборності України. Саме цього дня 1919 року був проголошений Акт злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки. Дві українські республіки об’єдналися. Один народ, одна історія, одна нація. Сьогодні нам як ніколи потрібна злука, нам як ніколи потрібна солідарність», – сказала Юлія Світлична.

Керівник області також повідомила, що, відповідно до Указу Президента України Петра Порошенка, урочисті заходи до Дня Соборності України проходять у кожному куточку Харківської області. Зокрема, після покладання квітів до пам’ятника Шевченку відбудеться акція «Ланцюг Єдності», а увечері планується святковий концерт у ХНАТОБі імені Миколи Лисенка.

«Особисто для мене цей день символізує можливість нагадати людям, що спільні дії завжди приводять до успіху. Нам потрібно єднатися у важкий для країни час. Якщо ми будемо разом протистояти всім зовнішнім викликам, ми, безумовно, їх подолаємо. Тільки якщо ми будемо разом, зможемо йти вперед до розвитку країни й у кожній родині буде злагода та спокій. Це саме той час, коли йде переосмислення всіх процесів. І Україна завдяки своєму працездатному народові зможе подолати всі труднощі та рухатися до кращого майбутнього», – сказала Юлія Світлична.

Як повідомляла «Справжня варта», до Дня Соборності України Юлія Світлична звернулася до харків'ян.

comments powered by HyperComments