Махараштра стане харківським побратимом - Світлична

Понеділок, 23 січня 2017, 17:45
До кінця березня відбудеться підписання побратимського договору Харківщини зі штатом Махараштра
Махараштра стане харківським побратимом - Світлична

Про це глава ХОДА домовилась під час зустрічі з  Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Індія в Україні Маноджем Кумаром Бхарті 23 січня.

Серед перспективних напрямків співпраці сторони виділили економіку, культуру, освіту, науку. У рамках підписання договору в Харкові планується провести фестиваль індійської культури та зустріч індійських інвесторів з підприємствами регіону.

«Ми зацікавлені в міжрегіональному співробітництві у сферах економіки, культури, освіти, науки. Одним із найважливіших напрямків для нас залишається розвиток бізнес-зв'язків. Ми готові організувати зустрічі потенційних інвесторів з нашими підприємствами і всіляко сприяти розвитку бізнесу. Завдяки підтримці Президента, ми забезпечуємо мир у Харківській області, ніщо не завадить бізнес-активності у регіоні», - підкреслила Юлія Світлична.

«Думаю, разом нам вдасться донести детальну інформацію про можливості харківських вишів для наших студентів і розширити співпрацю в освітній сфері», - сказав Манодж Кумар Бхарті.

Махараштра — штат на заході центральної Індії. Столиця — місто Мумбаї. За підсумками перепису 2011 року населення штату - 112 372 972 особи (2 місце в Індії).

comments powered by HyperComments