Ні про які відключеннях газу, тепла та гарячої води в Харкові і Харківській області мови не йде. Головне у Харкові за 26 січня

Сергій  |  Четвер, 26 січня 2017, 20:02
Відповідна заява заступника голови ХОДА була сьогодні оприлюднена журналістам
Ні про які відключеннях газу, тепла та гарячої води в Харкові і Харківській області мови не йде. Головне у Харкові за 26 січня

 "Розмови про відключення абсолютно безпідставні. Ми ведемо постійну роботу з керівництвом "Харківгазу" і "Харківміськгазу", тому впевнений, що тут питань не буде", - заявив Євген Шахненко.

Можна сказати, що ця заява і була головною подією дня.

Сама проблема розрахунків підприємств за опалення, газ, електрику, а також проблема пошуку населенням грошей, щоб сплатити за це, зрозуміло, залишаються. Але в частині вимушеного похолодання в квартирах і будинках вони відсуваються на деякий час.

Нагадаємо також, що не пізно оформити собі субсідію, і що кількість харкв'ян, які скористувалися цим правом у 2016 році, значно зросла - майже вдвічи. Станом на 19 січня житлову субсидію отримують 498,7 тис. сімей, з них 283,3 тис. сімей проживають в області, 215,4 тис. - у місті Харків. Субсидію для придбання твердого палива та скрапленого газу призначено майже 23 тис. домогосподарств на загальну суму 54,2 млн грн.

Щодо цін. Погані вісті йдуть з регіонів - дорожчає картопля. А вона, як і раніше, залишається базовим продуктом харчування для багатьох українців. Харкова це подорожчання поки не торкнулося, принаймні, в тій мірі, як Львіва чи Одеси. Але господарям варто про це подумати і зробити додатковий запас.

comments powered by HyperComments