Захисники, які зараз відстоюють нашу державу на передовій, повинні бути впевненими, що матимуть підтримку вдома - Світлична/ ВІДЕО

Субота, 4 лютого 2017, 12:28
У Харкові відбулася Всеукраїнська конференція учасників АТО.
Захисники, які зараз відстоюють нашу державу на передовій, повинні бути впевненими, що матимуть підтримку вдома - Світлична/ ВІДЕО

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила губернатор Харківської області Юлія Світлична.

У заході взяли участь понад 500 представників з різних областей України.

На конференції обговорювалися шляхи подалання випробувань, з якими зіштовхуються військовослужбовці, повертаючись додому: складнощів з адаптацією, труднощів з працевлаштуванням, медичного лікування та процесу реабілітації тощо.

"Завдяки об’єднанню зусиль різних громадських організацій ветеранів АТО та консолідації зусиль держави можемо розробити дієву систему реінтеграції в суспільство наших воїнів", - підкреслила Юлія Світлична. 

За її словами, захисники, які зараз відстоюють нашу державу на передовій, повинні бути впевненими, що матимуть підтримку вдома.

"Представники Спілки ветеранів АТО є моїми радниками. З ветеранами АТО ми розробили ряд цікавих та дієвих програм, завдяки реалізації яких, зокрема, Харківська область сьогодні – серед лідерів у країні щодо  виділення земельних ділянок учасникам АТО",  - повідомила Юлія Світлична.

За її словами, у регіоні запроваджено нову програму, завдяки якій воїни можуть придбати доступне житло.

Також діти учасників АТО  мають змогу проходити оздоровлення не лише в Харківській області, але й їздити до Карпат або на море. Харківщина має зважений курс щодо патріотичного виховання молоді, зокрема до заходів залучають воїнів АТО.

comments powered by HyperComments