На Харківщині з`явилася чупакабра/ ФОТО

Вівторок, 14 лютого 2017, 17:01
Невідомий звір душить домашніх тварин у Лозівському районі
На Харківщині з`явилася чупакабра/ ФОТО

У селищі Панютино Лозівської міськради Харківської області з початку лютого жертвами невідомих кровожерливих тварин стали понад 50 кроликів.

Як повідомляє місцевий телеканал "Сігма", постраждали чотири різних господарства.

Невідомий звір мав таку силу, що розкурочив клітки. У кролів він повідкушував різні частини тіла, однак не з'їв їх. Лише у кітної крільчихи вигриз живіт.

Ветеринари поки не можуть сказати напевне, про якого звіра йдеться, тому місцеві мешканці запідозрили, що біди наробила чупакабра.

Тим часом Панютинський селищний голова Олексій Корпан припустив, що вбити кролів могла росомаха. Однак на Слобожанщині така тварина, за даними науковців, не водиться.

Поки з`ясовують породу зловмисника, селищний голова попросив людей перенести клітки з кролями у сараї та максимально їх укріпити.

За однією з версій, чупакаброю також може виявитись вихованець приватного звіринця, який вибрався на волю. Наприклад, фассо, що живе у Мадагаскарі.

Чутки про появу чупакабри з`являються у Харківській області з регулярною періодичністю. Так, у грудні 2015 року невідома істота знищила поголів`я кроликів у мешканців Дергачів, що одразу приписали зубам міфічної чупакабри.

Раніше повідомлялось, що Харківський зоопарк бере участь у програмі зі збереження рідкісних видів тварин і взяв на виховання амурського тигра Єлисея.

comments powered by HyperComments