Харківщина готова до партнерських відносин з ОБСЄ у встановленні європейських норм у сфері безпеки - Світлична

Вівторок, 14 лютого 2017, 18:04
На Харківщині ситуація стабільна і абсолютно контрольована
Харківщина готова до партнерських відносин з ОБСЄ у встановленні європейських норм у сфері безпеки - Світлична

Про це 14 лютого зазначила голова ХОДА Юлія Світлична під час зустрічі з керівником Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Бо-Евертом Лінне.

«З огляду на геополітичне становище області, ми запроваджуємо низку заходів, що забезпечують безпеку в регіоні. Завдяки спільній системній стратегічній роботі органів влади і всіх силових структур, ситуація в області стабільна і абсолютно контрольована», - цитує губернаторку прес-служба ХОДА.

Вона підкреслила, що консолідація політичних сил і конструктивний підхід до роботи депутатського корпусу обласної ради дозволяють приймати стратегічні рішення як для економічного розвитку, так і для безпеки регіону.

У свою чергу п.Лінне  відзначив, що ОБСЄ готова ділитися з регіоном своїм досвідом у правоохоронній системі, захисту прав людини.

Раніше Юлія Світлична неодноразово підкреслювала, що на сьогодні ситуація в області є стабільною.

– Є чимало труднощів, які, зокрема, пов’язані з російською агресією... Це питання безпеки мешканців Харківщини, територіальної цілісності України, питання миру та спокою в регіоні. Якщо хтось дозволить перейти цю межу, дороги назад не буде. Я цього просто не дозволю. Як і не дозволю знову повісити на Харківщину ярлик небезпечної території. На щастя, на сьогодні ситуація в області є стабільною, - сказала Юлія Світлична

comments powered by HyperComments