Усе зробимо для того, щоб в найближчий час з'явився пам'ятник Героям Небесної Сотні - Світлична

Середа, 15 лютого 2017, 11:53
Відбулася зустріч губернатора Харківської області Юлії Світличної з рідними Героїв Небесної Сотні.
Усе зробимо для того, щоб в найближчий час з'явився пам'ятник Героям Небесної Сотні - Світлична

Про це написала губернатор Харківської області Юлія Світлична на своїй сторінці у Фейсбуці. 

"Євген Котляр, Юрій Паращук, Влад Зубенко...... Ці імена харків'ян треба пам'ятати. Пам'ятати всім. Пам'ятати завжди. Пам'ятати справжніх героїв та не забувати їх рідних і близьких - обов'язок для живих", - сказано в повідомленні.

За словами голови ХОДА, у минулому році на честь Євгена Котляра, Владислава Зубенка та Юрія Паращука були названі вулиці Харкова, з'явилася площа Героїв Небесної Сотні.

"Все зробимо для того, щоб в найближчий час з'явився пам'ятник Героям. Ще у вересні, разом з громадськими організаціями та представниками Євромайдану, ми домовились що пам'ятнику бути. Яким саме йому бути, визначить громадянське суспільство. Зараз проходить конкурс, чекаю рішення. Я підтримую громадськість в її виборі та зроблю все, щоб усі процедури, які необхідні для встановлення пам'ятника, пройшли якомога швидше. Пам'ятаємо своїх Героїв та не забуваємо їх рідних. Герої не вмирають! Слава Україні!", - написала Юлія Світлична.

Нагадаємо, на сайті харківського Євромайдану і в Обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва збирали думки жителів області про 21 варіант монументу. Підсумки конкурсу підіб'ють 17 лютого.

comments powered by HyperComments