Депутат від «Солідарності»: Громади Чугуївського району вирішили об’єднатися

Четвер, 16 лютого 2017, 15:27
В Малинівському будинку культури Чугуївського району відбулися громадські слухання щодо об’єднання цього селища та ближніх сіл в об’єднану територіальну громаду з центром в Малинівці.
Депутат від «Солідарності»: Громади Чугуївського району вирішили об’єднатися

В слуханнях взяли участь голова районної ради Антон Бабієць та депутат Чугуївської районної ради від партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка» Інесса Ковтун, депутати селищних та сільських рад.

Після виступів селищного голови Миколи Семер’янова, депутатів Малинівської селищної та районної рад, представників громадськості присутні на громадських слуханнях (162 учасника) проголосували одноголосно за створення Малинівської об’єднаної територіальної громади.

До нової громади мають увійти: Малинівка, Стара Гнилиця, Мосьпанове, Залізничне, Ртищевка і Гракове. Загальна чисельність населення громади складе понад 10 тисяч чоловік.

Інесса Ковтун розповіла, що до Малинівської селищної ради надійшов лист від Есхарівского селищного голови з проханням про включення в цю об’єднану громаду селища Есхар.

«Учасники слухань позитивно сприйняли цю пропозицію. Однак, оскільки така конфігурація Малинівської ОТГ не передбачена перспективним планом об’єднання територіальних громад області, селище Есхар може увійти в об’єднану Малинівську громаду вже після її створення», - зазначила Інесса Ковтун.

comments powered by HyperComments