Під час пожеж одна людина загинула, а інша отримала травми

Неділя, 19 лютого 2017, 19:49
В Харківській області за одну добу сталися дві пожежі, під час яких один чоловік загинув, а інший отримав опіки.
Під час пожеж одна людина загинула, а інша отримала травми

Як повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Харківській області, 18 лютого о 07:50 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу в селі Буди Харківського району. До місця виклику негайно прибуло 2 пожежно-рятувальні підрозділи ДСНС у складі 8 рятувальників. На момент прибуття вогнем були охоплені дерев’яні перегородки літньої кухні та домашні речі в кімнаті на площі 5 кв.м. Під час гасіння пожежі було знайдено тіло чоловіка 1972 року народження.

О 09:39 пожежа була повністю ліквідована рятувальниками. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Також того дня о 20:52 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу в селищі Ков’яги Валківського району. На момент прибуття рятувальників горіло приватне домоволодіння, вогонь вирував на площі понад 15 кв.м. Внаслідок пожежі вигоріли майно та речі в кімнатах будівлі. Під час гасіння пожежі постраждав син власниці будинку 1976 року народження, який отримав опіки кінцівок рук та обличчя, від госпіталізації відмовився.

О 21:56 пожежу було ліквідовано. На місці події працювало 6 рятувальників та 1 автоцистерна Валківського районного відділу ДСНС. Ймовірна причина виникнення пожежі коротке замикання елетродроту

Як повідомляла «Справжня варта», 15 лютого сталася пожежа в приватному секторі, наслідок якої загнуло двоє людей.

comments powered by HyperComments