Залізничники відкрили лабораторію інформаційних систем і технологій імені Героя Небесної Сотні

Понеділок, 20 лютого 2017, 17:07
Владислав Зубенко - студент-червонодипломник УкрДУЗТ
Залізничники відкрили лабораторію інформаційних систем і технологій імені Героя Небесної Сотні

Владислав Зубенко у 2013 році з червоним дипломом закінчив факультет управління процесами перевезень  Українського державного університету залізничного транспорту. 

За словами заступника голови - керівник апарату ХОДА Анатолія Бабічева, ранше в університеті йому було відкрито пам’ятну дошку.

Як розповіла завідувач кафедри управляння та експлуатаційної роботи Українського державного університету залізничного транспорту /УкрДУЗТ/ Тетяна Будько, спеціалізована лабораторія підготовки фахівців з напряму управляння процесами перевезень на залізничному транспорті розрахована на 25 студентів.

«Для виконання практичної частини лабораторних занять тут встановлено 13 спеціалізованих автоматичних робочих місць із сучасними комп’ютерами. Для наочного подання навчального матеріалу в лабораторії встановлене мультимедійне обладнання. Широкоформатний проектор і моторизований екран забезпечують зручне і комфортне проведення презентацій, перегляд навчальних фільмів, демонстрацію роботи інформаційних систем. Управління мультимедійним комплексом здійснюється за допомогою кафедри-пульта. На стінах лабораторії встановлені стенди, на яких представлені функціональні схеми інформаційних систем керування, зокрема, система диспетчерської централізації «Каскад» та функціональна схема Єдиної автоматизованої системи керування вантажними перевезеннями на «Укрзалізниці», - розповіла Тетяна Будько.

comments powered by HyperComments