Поліція Харківщини допомагає громадянам: винесли чоловіка з вогню, допомогли дитині та врятували дівчину

Понеділок, 20 лютого 2017, 20:28
Під час несення служби працівники Ізюмського відділу поліції помітили, що з будинку на вулиці Приладобудівників йде дим, та одразу ж кинулися на порятунок.
Поліція Харківщини допомагає громадянам: винесли чоловіка з вогню, допомогли дитині та врятували дівчину

У будинку знаходився лише 39-річний напівнепритомний чоловік, на його тілі були помітні опіки.

Дільничний Антон Версальський, поліцейський групи швидкого реагування Рафік Алескеров та інспектор поліції Дмитро Кобченко миттєво зорієнтувались та винесли чоловіка на двір, потім викликали швидку допомогу і працівників ДСНС. І не дочікуючись рятувальників, правоохоронці стали носити воду з колодязя та гасити полум’я.

Потерпілого чоловіка було госпіталізовано до харківської лікарні, де йому надають необхідну медичну допомогу.

Ще один випадок стався у Харкові на вулиці Алчевських. Близько 13-ї години 20 лютого до поліцейських звернулися налякані громадяни. Люди повідомили патрульним, що на дівчину із даху чотирьохповерхового будинку впала снігова брила. Полісмени тут же кинулися допомагати дівчині та почали надавати домедичну допомогу. На місце викликали медиків. Дівчину шпиталізували до лікарні. Місце події патрульні огородили стрічкою.

Двома годинами пізніше наряду патрульних надійшло звернення від громадян: в будинку на вулиці Миїчній чутно плач дитини. Поліцейські оперативно прибули за вказаною адресою. Заявниця повідомила, що неодноразово чула плач дитини з сусідньго будинку. Так було і цього разу.

Двері патрульним відчинила жінка з явними ознаками алкогольного сп'яніння. З дозволу громадянки поліцейські зайшли до будинку, де побачили налякану та заплакану 6-річну дівчинку із зсадинами на тілі. У хаті було дуже брудно, а загальну обстановку аж ніяк не можна назвати належними умовами для життя дитини.

Патрульні заспокоїли дівчинку. На місце одразу викликали бригаду швидкої медичної допомоги та співробітників з сектору ювенальної превенції.
Медики шпиталізували дитину до лікарні. Надалі цією справою будуть займатися ювенали.

 

 

 

comments powered by HyperComments