Неповнолітню втікачку з Харкова знайшли у друга

Четвер, 23 лютого 2017, 17:21
Дівчина не виходила на з`язок
Неповнолітню втікачку з Харкова знайшли у друга

Працівники ювенальної превенції Київського відділу поліції розшукали 15-річну дівчину, яка пішла до подруги на день народження й відмовилась повертатись додому.

Із заявою про втрачений зв'язок із донькою до поліції звернулась мати дівчини. Востаннє вона бачила її 16 лютого, коли та йшла на день народження до подруги.

До 21 лютого дівчина виходила на телефонний зв'язок з матір’ю, але додому повертатись відмовлялась.

В ході проведення пошукових заходів працівниками ювенальної превенції через дружні зв’язки та однокласників було встановлено, що неповнолітня знаходиться у свого друга 16-річного підлітка. Ввечері того ж дня дівчину повернули матері.

З дівчиною та матір’ю провели профілактичну бесіду, під час якої встановлено, що між ними постійно виникають конфлікти, мати зовсім не має впливу на доньку. Дівчина має схильність до бродяжництва, постійно намагається втекти з дому. Деякий час вона навіть перебувала у школі соціальної реабілітації.

З метою недопущення спроб зашкодити здоров’ю працівниками ювенальної превенції була проведена додаткова бесіда з втікачкою та наголошено, що вона може у будь-який час звернутись за допомогою до працівників ювенальної превенції, які обов’язково нададуть їй допомогу та підтримку.

Матері дівчини доведено про необхідність ретельного спостерігання за діями доньки, звертати увагу на коло її спілкування та реагувати на будь-які зміни в поведінці дівчини, при цьому проявляти повагу та виказувати свою щиру любов до дитини.

Раніше повідомлялось, що поліція розшукує водія, який на смерть збив пішохода.

comments powered by HyperComments