На будівництво філармонії хочуть виділити майже 14 млн гривень

Субота, 4 березня 2017, 21:57
Філармонія і школа в Пісочині першими отримають фінансування з ДФРР.
На будівництво філармонії хочуть виділити майже 14 млн гривень

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

На розгляд до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України будуть направлені три проекти: перший стосується завершення будівництва школи в мікрорайоні «Мобіль» у Пісочині - із загального фонду ДФРР буде спрямовано 29 млн грн. Також буде виділена частина коштів на продовження робіт у Харківській обласній філармонії - 13 млн 744 тис. грн з передбачених 58 млн. 9 млн будуть спрямовані на остаточний етап пуску Букинського водоводу в Ізюмському районі.

За даними Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА, законом про Держбюджет України на 2017 рік передбачено загальний фонд ДФРР у розмірі 3,5 млрд грн, з них 1 млрд - загальний фонд і 2,5 млрд - спеціальний фонд. Для Харківської області передбачена сума в розмірі 177 млн 708 тис. грн.

За інформацією директора Департаменту економіки і міжнародних відносин ХОДА Олександра Лукашова, в області підготовлено низку проектів з ремонту та будівництва об'єктів спортивної інфраструктури. Відповідно до змін у законодавстві на спортивну сферу необхідно спрямувати не менше ніж 10% від виділених ДФРР коштів (для нашої області це 18 млн грн).

comments powered by HyperComments