Майстер-комунальник помер у каналізаційному люку/ Доповнено

Четвер, 16 березня 2017, 14:07
Судмедексперти встановлюється причину його раптової смерті
Майстер-комунальник помер у каналізаційному люку/ Доповнено

Подія сталася 14 березня близько 16:00 на вулиці Зерновій під час ремонтних робіт.

Працівники поліції встановлюють усі обставини.смерті 49-річного харків’янина, - повідомили у ГУНП.

Як повідомили у міськраді,  працівник КП «Харківські теплові мережі» 1968 року народження загинув 14 березня в каналі теплотраси, порушивши правила техніки безпеки. Майстер ділянки самостійно вирішив перевірити напівпрохідний канал теплотраси довжиною 127 м, проігнорувавши заборону головного інженера філії підприємства. Ця ділянка теплотраси будувалася на початку 1970-х років за старими будівельними нормами, які не передбачали оглядових колодязів на поворотах, що не дозволяє забезпечувати достатнє вентилювання каналу. Робота в подібних каналах і підземних спорудах без застосування спеціального обладнання заборонена.

Через 30 хвилин після того, як чоловік спустився в колодязь, його стали шукати. За допомогою спецтехніки робітники розкрили канал теплотраси в трьох місцях. Тіло було виявлено за 80 метрів від вхідного колодязя. За результатами судово-медичної експертизи попередня причина смерті поки не встановлена, призначена додаткова експертиза

Як повідомили на підприємстві, загиблий майстер багато років працював в КП «ХТМ», був грамотним і відповідальним працівником. Тепер належить встановити, що змусило чоловіка піти на такий ризикований вчинок в обхід усіх заходів безпеки.

Генеральний директор КП «ХТМ» Сергій Андрєєв та співробітники підприємства висловлюють щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

Нагадаємо, що під Харковом грубо порушували законодавство про працю (ФОТО).

comments powered by HyperComments