Харківська Солідарність: військово-патріотичне виховання школярів в пріоритеті /Фото

П'ятниця, 17 березня 2017, 16:43
За ініціативи Чугуївської районної та міської організацій партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» та за підтримки військовослужбовців в/ч 3017 НГУ східного територіального управління на базі Новопокровського НВК була проведена зустріч зі школярами Введенського, Тернівського НВК та Старопокровської школи, всього понад 300 осіб.
Харківська Солідарність: військово-патріотичне виховання школярів в пріоритеті /Фото

Школярам розповіли історію освіти і становлення Національної гвардії України, якій 26 березня виповнюється три роки. В актовій залі НВК їм продемонстрували фільм «Нацгвардійці», що оповідає про те, як створювалася в/ч 3017 і які завдання перед нею стоять.

Друга частина заходу носила практичний характер. Нацгвардійці в повній бойовій екіпіровці продемонстрували тактику дій спецпідрозділу в комплексі з бронеавтомобілем ««КрАЗ Кугуар»», випущений Кременчужскім автомобільним заводом.

Голова Чугуївської міської організації партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка», голова Чугуївської філії громадської організації «Спілка ветеранів АТО» Михайло Лукаш впевнений: в даний час наші Збройні Сили мають зовсім інший вигляд, ніж 2-3 роки тому.

«Є сучасне озброєння і техніка, більшість якої, як то кажуть, з конвеєра пройшло обкатку в зоні АТО, в тому числі і бронеавтомобіль, вперше показаний сьогодні школярам Чугуївського району. Всі хлопці, які демонструють сьогодні свої навички і озброєння - справжні патріоти: вони пройшли гарячі точки Донбасу, - зазначив Михайло Лукаш. - Буквально місяць тому ми почали щільне співробітництво з Східним територіальним управлінням НГУ і Чугуївським районним відділом освіти для проведення спільних військово-патріотичних заходів і сподіваємося на подальшу тісну взаємодію».

comments powered by HyperComments