ГАЗ зрізав легковик, ВАЗ зазнав від Santa Fe, конфлікт автобуса і фури та труп на переході: кому в Харкові дороги мало / ФОТО

П'ятниця, 17 березня 2017, 23:53
На Салтівці вантажівка врізалася у легковик.
ГАЗ зрізав легковик, ВАЗ зазнав від Santa Fe, конфлікт автобуса і фури та труп на переході: кому в Харкові дороги мало / ФОТО

Аварія сталася 17 березня близько 10-ї години на вулиці Героїв праці біля річки. Водій автомобіля ГАЗ, який рухався у напрямку вулиці Шевченка, не дотримався безпечної дистанції та скоїв зіткнення з автомобілем KІА, котрий їхав у попутному напрямку. На 48-річного водія ГАЗа патрульні склали адмінматеріали.

Ще одна аварія сталася напередодні на розі Павлівської та Сергіївської площ близько 21.20. Не роз'їхалися ВАЗ-2103 і позашляховик Hyundai Santa Fe.

Постраждав водій ВАЗа. Прибула на місце аварії швидка допомога шпиталізувала його. У чоловіка закрита черепно-мозкова травма, струс, забиття і садна грудної клітки і хребта, повідомили в ГУНП в Харківської області. На місці працювала слідчо-оперативна група. Всі обставини ДТП з'ясовуються.

16 березня близько, за сорок хвилин до 18-ї на трасі «Харків–Золочів» сталася аварія за участі автомобіля Ford і рейсового автобуса. За даними правоохоронців, 44-річний водій іномарки не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де врізався в автобус сполученням «Золочів–Харків». У 35-річного жителя Золочева, який їхав в автобусі, лікарі виявили перелом коронок передніх різців, і після надання медичної допомоги його відпустили додому. А ось чоловіки з іномарки зазнали досить важких травм – в одного з них забій тімені і пошкодження зв'язок лівої гомілки, у другого – відкрита черепно-мозкова травма та забій надбрівної дуги. Обидва постраждалих доправлені до реанімації.

А от в іншому випадку до реанімації вже нікого доправляти не довелося – одразу в морг. На проспекті Перемоги, неподалік трамвайного кола людину збили насмерть. Тіло відвезли швидко. А поліція приїхала протягом 20-ти хвилин, повідомили у мережевих пабліках очевидці трагедії.

 

comments powered by HyperComments