Люди у районах Харківщини перетинають колії, не звертаючи уваги на потяги і на сигнали машиністів

Вівторок, 21 березня 2017, 14:34
Вчора сталося відразу два смертельних випадка під колесами потягів
Люди у районах Харківщини перетинають колії, не звертаючи уваги на потяги і на сигнали машиністів

В обох випадках, за повідомленнями ГУНП, люди йшли по коліям, не звертаючи уваги на потяги і на сигнали машиністів. При цьому, якщо поведінку літньої жінки можна якось пояснити - їй 77 років, то чому 32-річний молодик з Барвінково "йшов на таран", не зовсім зрозуміло.

Чоловіка було збито 20 березня об 11:00 на переході залізничної колії станції «Барвінкове».

Жінку - цього ж дня о 13:10 на залізничній станції «Дворічна». Під час транспортування до міської лікарні смт Ковшарівка постраждала, не приходячи до тями, померла в автомобілі швидкої медичної допомоги.

Факти події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.

14 березня до 23:20 на 946 кілометрі залізничної колії «Лозова-Павлоград» невідомий чоловік раптово з’явився перед потягом. Машиніст подавав йому звукові сигнали, однак потяг не зміг вчасно загальмувати. Від отриманих травм постраждалий помер.

Інформація про подію внесена до Журналу єдиного обліку правопорушень. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини та особу загиблого. Рух потягів не зупинявся.

Раніше товарним потягом, який прямував з Люботина до Мерефи, був збитий чоловік. Загиблим виявився 55-річний мешканець селища Буди.

 

comments powered by HyperComments