Світлична поспілкувалася з працівниками і керівництвом плиткового заводу

Вівторок, 21 березня 2017, 15:31
Газифікація залишається однією з головних проблем районів Харківщини
Світлична поспілкувалася з працівниками і керівництвом плиткового заводу

Домогти у газифікації будинку губернаторку попросила одна з робітниць, яка проживає під Харковом. Крім "газового питання", людей хвилювали, переважно, медичні проблеми - допомога у лікуванні, проблеми інвалідності. Голова ХОДА після прийому громадян на Харківському плитковому заводу попросила його керівництво більш уважніше відноситися до проблем працівників.

Щодо огляду самого підприємства, то Юлія Світлична залишилася задоволеною його роботою, зокрема, лінією, яка дозволяє виробляти великоформатну плитку, а також з виробництвом фрити - унікальним для України.

Нагадаємо, що, за словами Віце-прем’єр-міністра, Харківщина на чолі зі Світличною продемонструвала найкращий розвиток інфраструктури. Посідаючи 15-е місце за цим показником ще в 2015 році, Харківщина піднялася на 2-е місце в 2016-му.

Таку заяву Віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України зробив у ході П’ятого засідання Ради регіонального розвитку 20 березня.

«Як завжди, Харківська область за результатами моніторингу соціально-економічного розвитку регіонів потрапила до п'ятірки найкращих. Хотів би сказати, що область продемонструвала найкращий розвиток інфраструктури, - підкреслив Віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України. - Посідаючи 15-е місце за цим показником ще в 2015 році, Харківщина піднялася на 2-е місце в 2016-му. Це дає можливість говорити про результат змін, які люди відчувають не на цифрах, не на центральному рівні, а безпосередньо в громадах».

comments powered by HyperComments