На Валентинівській, можливо, підпалили автівку/ Фото

Четвер, 6 квітня 2017, 17:02
Поліцейські знайшли на місці події пачку сірників та ємність з характерним запахом бензину
На Валентинівській, можливо, підпалили автівку/ Фото

Подія сталася сьогодні, близько 4-ї години ранку. Спалено було КІА.

Як раніше писала «Справжня Варта», на Валентінівській на Салтівці регулярно підпалюють кіоски.

Так, у кінці січня 2017 року на перехресті вулиць Валентинівської та Гвардійців Широнінців згорів кіоск. Поряд з палаючим павільйоном знаходилася жінка, яка повідомила правоохоронцям, що вона продавчиня цього кіоску.

28 грудня 2016 року на тій самій вулиці згорів вщент кіоск. Повідомлення про пожежу у торгівельному павільйоні, розташованому за адресою: м. Харків, вул. Валентинівська, 20 б.

7 грудня в Банному провулку,1 близько 23.30 спалили Мазду.

Як повідомили у ДСНС, по прибуттю рятувальників було з'ясовано, що вогнем був охоплений автомобіль «Mazda 6» на площі 4 кв.м. Поруч з ним стояв автомобіль «Suzuki», якому загрожувало полум’я. Рятувальники негайно подали 3 пожежних ствола на гасіння пожежі та захист сусіднього авто.

Загоряння було ліквідоване о 23:29. Внаслідок пожежі було пошкоджено двері, дзеркало та лобове скло автомобіля «Suzuki».

Причина виникнення пожежі з’ясовується.

Нагадаємо, що останнім часом у Харкові регулярно палять авто. Так 6 грудня уночі мешканці Салтівки – спального району Харкова – почули шалений вибух. Від нього повилітали шибки у вікнах обивателів, постраждали дві автівки, одна з яких - місцевого поліцейського.

15 листопада хгоріли Ауди и Ніссан по вул. Культури, 8.

comments powered by HyperComments