Світлична з рятувальниками провела "урок безпеки" для дітей

П'ятниця, 7 квітня 2017, 15:13
Бесіда на цю тему прошла у 9-й пожежній частині
Світлична з рятувальниками провела "урок безпеки" для дітей

Губернаторка розповіла дітям про приклади героїчної роботи співробітників ДСНС під час ліквідації надзвичайної ситуації, що виникла у Балаклійському районі. 

«Можливо, у майбутньому ці приклади мужності надихнуть когось з вас стати справжнім рятувальником, - звернулася до дітей Юлія Світлична. – Я впевнена, що такі акції надовго викарбовуються у дитячій пам’яті. І у разі критичної ситуації діти не розгубляться і зможуть правильно зреагувати на небезпеку».

Як повідомили у ДСНС, у пожежній частині школярам нагадали про заходи безпечної поведінки, правила безпеки життєдіяльності, а також продемонстрували  можливості аварійно-рятувальної техніки та обладнання. Кожна дитина мала змогу особисто відчути себе в ролі рятувальника, приміряти спеціальне спорядження, посидіти за кермом пожежної машини.

Нагадаємо, що під час надзвичайної ситуації в місті Балаклія було пошкоджено 117 багатоквартирних будинків та близько 10-ти об'єктів соціальної сфери. 

23 березня близько 3:00 на складі ракетно-артилерійського озброєння в Балаклії сталася пожежа, у результаті якої здетонували боєприпаси; остаточно пожежу загасили вранці 26 березня.

comments powered by HyperComments