Метро у Великодню ніч працюватиме цілодобово

Четвер, 13 квітня 2017, 14:28
Заходи безпеки на Харківщині посилено
Метро у Великодню ніч працюватиме цілодобово

З 14 квітня і до особливого розпорядження силовики області будуть працювати в посиленому режимі оперативно-службової діяльності. Зокрема, під час святкування Великодня у центрі міста, найбільш багатолюдних місцях та на об’єктах транспорту допомагати співробітникам Національної поліції в охороні правопорядку будуть курсанти та військовослужбовці вищих навчальних закладів правоохоронного та військового спрямування. У посиленому режимі несення служби будуть працювати рятувальники ГУ ДСНС у Харківській області та прикордонники Харківського прикордонного загону.

Біля церков, у яких проходитиме Великодня служба, будуть чергувати машини екстреної медичної допомоги. У всіх поліклініках на Великдень будуть працювати лікарі загальної практики сімейної медицини або терапевти.

Крім того, за інформацією комунальників Харкова, у Великодню ніч метро в місті працюватиме цілодобово, - було повідомлено на нараді в облдержадміністрації 13 квітня.

Як повідомили у ГУНП, У ніч з 15 квітня на 16 квітня 2017 року у 240 православних храмах Харкова та 209 населенних пунктах Харківської області проводитимуться богослужіння. Очікується, що участь у цих заходах візьмуть близько 140 тисяч громадян.

Для забезпечення публічної безпеки на території м. Харкова, особливо у центральної частині міста, де буде відбуватись найбільша кількість заходів, планується залучити до спільного несення служби майже тисячу працівників поліції, 200 військовослужбовців Нацгвардії та курсантів вищих навчальних закладів.

Як раніше писала «Справжня Варта», стартувала авторська виставка художниці Валентини Самойлік під назвою «Радість життя».

Сама художниця свого часу була змушена виїхати з Криму і тепер живе в Харкові. Тому в її творчості часто проявляються кримські мотиви, а значне місце в художньому доробку займають пейзажі півострова. За словами Валентини Самойлік, Крим її надихає і вона продовжує черпати звідти ідеї для своєї творчості.

comments powered by HyperComments