Світлична привітала юних харків’янок зі значними досягненнями на Європейській математичній олімпіаді

Понеділок, 17 квітня 2017, 11:46
Харківські школярки – Ольга Шевченко та Аліна Гарбузова – змогли досягти фантастичних результатів на Європейській математичній олімпіаді, що проходила у Швейцарії.
Світлична привітала юних харків’янок зі значними досягненнями на Європейській математичній олімпіаді

Така інформація була опублікована на особистій сторінці голови ХОДА в мережі «Фейсбук», де вона привітала Ольгу Шевченко та Аліну Гарбузову з їх досягненнями на математичній олімпіаді. «Браво Ольга! 42 бала з 42 можливих, – зазначила вона, – абсолютна перемога у змаганнях, в яких приймали участь 168 учасниць з 44 країн світу».

Світлична також згадала про мрію дівчат – стати премій найпрестижніших математичних премій – Філдсовської та Абелівської: «А чому ні? Нічого неможливого немає. Талант та наполеглива праця вміють перетворювати мрії на успіх. Віримо і будемо підтримувати!».

Як повідомляла «Справжня варта», вчора Світлична привітала всіх вірян з Великоднем та побажала їх родинам миру та благополуччя. Голова ХОДА, зокрема, приєдналася до святкової молитви парафіян у храмі Св. Іоанна Богослова Української православної церкви Київського Патріархату. Тоді богослужіння проходили в ніч з 15 на 16 квітня у багатьох храмах Харкова та області.  

comments powered by HyperComments