У Харкові сталися дві пожежі: одну людину вдалося врятувати, а іншу – ні

Понеділок, 17 квітня 2017, 17:16
Вчора в двох районах міста спалахнули пожежі, під однієї з них загинув літній чоловік.
У Харкові сталися дві пожежі: одну людину вдалося врятувати, а іншу – ні

Як передає прес-служба Головного управління ДСНС в Харківській області, повідомлення про пожежу в Московському районі надійшло близько сьомої години ранку. На місце виїхало 2 відділення чергової варти 5-ї пожежно-рятувальної частини ДСНС Харкова. В той момент площа загоряння складала 10 м2. Зайнялися приватні речі та дерев’яна стіна будинку. Під час ліквідації пожежі рятувальниками було виявлено тіло чоловіка 1949 року народження. Вогонь був повністю ліквідований близько дев’ятої години ранку. За даними рятувальників, вірогідної причиною займання стало необережне поводження з вогнем при палінні.

О 10:23 надійшло повідомлення про пожежу в триповерховому будинку в Індустріальному районі. На місце прибули 2 пожежно-рятувальних підрозділи ДСНС на автоцистернах у складі 10 чоловік. Коли вони прибули до даного будинку, то виявили, що на третьому поверсі зайнялися приватні речі та меблі площею 5 м2. Рятувальники знайшли мешканку квартири 1932 року народження. Жінку було госпіталізовано через отруєння чадним газом. Вогонь вдалося ліквідувати о 11:34. Згідно попереднім даним, причиною займання стало необережне поводження з вогнем під час користування свічкою.

Як повідомляла «Справжня варта», нещодавно в Харкові згорів автомобіль Ford. Даний інцидент стався вночі на вулиці Гвардійців Широнінців. За декілька днів до цього на комунальній автостоянці згоріли автомобілі. Два легкових авто рятувальникам вдалося вберегти від вогню.

comments powered by HyperComments