Поліція просить "двоколісних" не забувати про правила дорожнього руху і про мотошоломи

Середа, 19 квітня 2017, 07:04
На Харківщині почастішали ДТП за участю мотоциклістів
Поліція просить "двоколісних" не забувати про правила дорожнього руху і про мотошоломи

Поліція розслідує обставини відразу трьох таких пригод.

16 квітня близько 14:15 на вулиці Бєлова в селищі Курилівка Куп’янського району сталася дорожньо-транспортна пригода. 50-річний водій, керуючи мотоциклом «Ява», скоїв з’їзд в кювет. Постраждалого із забиттям голови доставили до лікарні. Після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився.

Цього ж дня, близько 22:20 на вулиці Європейській в місті Ізюмі сталася дорожньо-транспортна пригода. 33-річний водій автомобіля «Шкода Октавія», виїжджаючи з прилеглої території на автодорогу по вул. Європейській, не надав перевагу мопеду «Віпер» під керуванням 16-річного підлітка, та скоїв з ним зіткнення.

Внаслідок пригоди водій мопеду та його 16-річний пасажир з тілесними ушкодженнями звернулись до медичного закладу. Після надання допомоги відпущені додому.

Наступного дня близько 15:30 в районі будинку 155 на вулиці Луначарського в Мерефі 27-річний водій мотоцикла «Іж», не впоравшись з керуванням, з’їхав на узбіччя та скоїв наїзд на паркан.

Внаслідок пригоди водія та двох його пасажирок: 33-х та 26-ти років з тілесними ушкодженнями доставлено до медичного закладу.

Як раніше писала «Справжня Варта», затримано автівку, яка знаходилася в угоні.

Водію вдалося втікти.

Раніше патрульні знайшли автівку в снігу на вулиці Культури.

Авто TOYOTA CAMRI без державних номерних знаків  було покрито великим шаром снігу, що викликало у правоохоронців підозру.

Під час перевірки вищевказаного транспортного засобу по вінкоду, патрульні встановили, що автомобіль знаходиться в угоні.

comments powered by HyperComments