Ситуація - під контролем - Світлична про негоду на Харківщині

Середа, 19 квітня 2017, 12:10
Рішення про включення опалення у закладах соціальної сфери органи місцевого самоврядування приймають самостійно
Ситуація - під контролем - Світлична про негоду на Харківщині

Про це голова ХОДА повідомила журналістам.

«В області створено штаб для координації роботи всіх структур і відомств, які займаються ліквідацією наслідків негоди. Ситуація - під контролем, вирішуємо всі проблемні питання максимально оперативно. У райони, де було знеструмлено населені пункти, вже направлені аварійні бригади для проведення ремонтних робіт», - сказала  Юлія Світлична.

Губернаторка також повідомила, що через погодні умови в школах 24 районів області повністю зупинили навчальний процес, у трьох районах школи закрито частково.

За словами голови ХОДА, рішення про включення опалення у закладах соціальної сфери органи місцевого самоврядування приймають самостійно.

«Якщо є така необхідність, то за наявністю автономної котельні вона може бути запущена на розсуд місцевих органів управління», - зазначила керівник області.

Як раніше писала «Справжня Варта», саме місцеві органи влади визначаються щодо повторного включення опалення. Відповідні роз’яснення надіслані радам від Мінрегіону.

Про це повідомив Віце-прем'єр-міністр — Міністр регіонального розвитку Генадій Зубко у своєму фейсбуці.

"Рішення про доцільність повторного підключення житлових будинків до опалення через похолодання мають приймати місцеві органи влади", - написав віце-прем'єр.

comments powered by HyperComments