Світлична розповіла про хід ліквідації наслідків стихії на Харківщині/ Відео

Середа, 19 квітня 2017, 16:37
Не дивлячись на складнощі, область справляється
Світлична розповіла про хід ліквідації наслідків стихії на Харківщині/ Відео

З Урядом України - повна взаємодія, але якихось додаткових ресурсів Харківщина поки що не потребує.  У знеструмлених населених пунктах відновлюється електропостачання,  аеропорт вже знову працює, дороги чистяться від снігових завалів.

Щодо роботи шкіл, то там, де можливо, як у місті Харков, вони продовжують приймати учнів.

Особлива увага - харків'янам.

"Ми просимо мешканців області бути пильними і без особливої ​​потреби не виїжджати на дорогу на літній гумі ", - підкреслила голова ХОДА Юлія Світлична в коментарі  телеканалу «112».

Як раніше писала "Справжня Варта", на 9:00 19 квітня, в області повністю знеструмлено 61 населений пункт, ще в 33 електрики немає частково. В основному, це населені пункти Вовчанського, Зміївського, Харківського та Нововодолазького районів.

За інформацією АК «Харківобленерго», на даний момент у ліквідації наслідків негоди задіяно 170 аварійних бригад (близько 500 співробітників).

19 квітня внаслідок повалення дерев та зламу гілля виникла затримка виїзду електротранспорту з депо № 2 по вул. Ньютона та затримка руху по вул. Весніна перед вул. Пушкінська, вул. Молочна біля Кінного ринку та перед перехрестям вул. Салтівське шосе та Льва Ландау.

comments powered by HyperComments