Швидко та зручно. Світлична з Гройсманом проїхались харківським метро/ Фоторепортаж, Відео

Юлія Гуш, Сергій Козлов  |  Понеділок, 24 квітня 2017, 20:24
Під час своєї поїздки вони змогли побачити послуги, які надає харківський метрополітен мешканцям та гостям міста
Швидко та зручно. Світлична з Гройсманом проїхались харківським метро/ Фоторепортаж, Відео

Володимир Гройсман, зокрема, дав власну оцінку роботі харківського метро, поділившись своїми враженнями в соцмережах. Прем’єр-мінстр зазначив, що під час поїздки він порівняв роботу метрополітену в Києві та Харкові. Щодо останнього він залишив цілком позитивний відгук: «Харківське метро сьогодні – швидко та зручно» – написав Гройсман на своїй сторінці в мережі «Твітер».

Також оцінювали роботу метро голова ХОДА Юлія Світлична, міністр соціальної політики України Андрій Рева, перший заступник міського голови Ігор Терехов та народні депутати України. Під час маршруту прем’єр-міністру презентували інвестиційний проект будівництва третьої гілки метрополітену, до якого будуть залучені кредитні кошти європейських фінансових інститутів. У свою чергу Володимир Гройсман пообіцяв забезпечити державну допомогу в реалізації даного проекту. 

Метро під час візиту держпосадовців працювало у звичному режимі. Під час свого маршруту Гройсман трохи поспілкувався з пасажирами та персоналом метро, а також зробив декілька «селфі» з охочими. 

Це сталося в межах робочого візиту прем’єр-міністра до Харкова, присвяченому відкриттю перших в місті «прозорих офісів» з надання соціальних послуг. За словами Світличної, дана система почне працювати на громадян, а не на чиновників. Губернаторка зазначила, що в таких закладах надаватимуться 236 послуг у всіх видах та напрямах.

comments powered by HyperComments