32 призовника строкової служби поповнили 5 Слобожанську бригаду Національної гвардії

П'ятниця, 28 квітня 2017, 19:46
По приїзді юнаків познайомили з історією частини, в якій вони будуть проходити службу, продемонструвавши документальний фільм «Історія з життя частини».
32 призовника строкової служби поповнили 5 Слобожанську бригаду Національної гвардії

Заступник командира бригади по роботі з особовим складом полковник Олександр Росляков розповів хлопцям про умови майбутньої служби, а також щиро і докладно відповів на всі запитання. Під час бесіди з'ясувалося, що серед хлопців є такі, хто хоче підписати контракт і продовжити службу вже професійним військовим.

Після офіційного знайомства і екскурсії по музею та храму, наступним етапом для майбутніх солдат була нова зачіска, яка відповідає статуту, отримання військової форми, медичний огляд і лазня.

Попереду хлопців чекає п'ять тижнів навчального збору, нові друзі, напружена фізична підготовка, заняття з військової предметів і, звичайно ж, розпорядок дня, якого потрібно буде дотримуватися, - повідомляє прес-служба Нацгвардії.

Раніше «Справжня Варта» писала, як на Харківщині йде призовна кампанія.

З цього приводу 14 квітня відбулася селекторна нарада під керівництвом заступника голови ХОДА Олександра Скакуна.

Заступник керівника області підкреслив необхідність безумовного виконання законодавства та завдань Президента України під час проведення призову на строкову військову службу в 2017 році. Зокрема, він повідомив, що планове завдання з весняного призову для Харківської області становить 1200 осіб.

«Станом на 14 квітня призначено 749 призовників – це 62 % виконання планового завдання, - навів дані Олександр Скакун. – Хочу нагадати головам призовних комісій про необхідність посилення роботи з військового обліку на підприємствах та закладах різної форми власності».

comments powered by HyperComments