Бальні танцори встановили рекорд у Харкові

Понеділок, 1 травня 2017, 19:06
Представники Національного реєстру рекордів зафіксували рекорд у номінації «Наймасовіший танцювальний фестиваль»
Бальні танцори встановили рекорд у Харкові

5951 танцюрист взяв участь у фестивалі  бального танцю «Дзеркальний струмінь - 2017», який пройшов у Палаці спорту «Локомотив».

Як пояснив організатор фестивалю «Дзеркальний струмінь», президент Харківської обласної асоціації спортивного танцю України Геннадій Хавкін, для встановлення рекорду були підраховані учасники шести танцювальних заходів, які протягом квітня пройшли в Харкові в рамках фестивалю «Дзеркальний струмінь».

В 2015 році фестиваль «Харківський вальс» відвідало понад 5 тис. людей, де глядачі та учасники побачили виступи 30 танцювальних колективів з Харкова та Харківської області. На закритті фестивалю був встановлений рекорд України з наймасовішого виконання вальсу, в якому взяли участь 1500 пар, - повідомили у міськраді.

Як раніше писала «Справжня Варта», карнавал культур у парку Горького зібрав представників В'єтнаму, Індії, Китаю, Кореї, Туреччини і Японії.

Школа ірландських танців і клубів фламенко підготувала для учасників заходу дивовижне шоу. Студенти Інституту Конфуція при Харківському національному університету імені В. Н. Каразіна підготували традиційну китайську чайну церемонію та виконали автентичні пісні і танці.

На центральній алеї працював майданчик, присвячений країнам Африки. У програмі заходу були танці, пісні і мальовниче шоу.

Корейська культура була представлена під час проведення майстер-класів з  розфарбовування масок та уроків народних танців.

comments powered by HyperComments