У Харкові чекають на радника Дональда Трампа/ Доповнено

Середа, 3 травня 2017, 15:11
Міська влада готується зустріти радника Президента США Дональда Трампа, колишнього мера Нью-Йорка Рудольфа Джуліані
У Харкові чекають на радника Дональда Трампа/ Доповнено

На таку тему заявлена прес-конференція представника Джуліані - Генерального директора компанії Giuliani Security & Safety LLC (GSS) Нью-Йорк (США) Джона П. Хувейна.

Очікується, що завтра Хувейн пояснить, з якою офіціальною метою приїде до Харкова Рудольф. Джуліані.

Раніше на таку можливість натякнув директор департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко на своїй сторінці в Facebook.

Доповнено. За словами Джона Хувейна, він очолює попередню оцінну місію, яка готує візит до Харкова колишнього мера Нью-Йорка Рудольфа Джуліані.

«На нас чекає велика кількість зустрічей у всіх сферах управління та життєдіяльності міста, мета яких - визначити напрямки нашої допомоги в посиленні економічної стабільності та інвестиційної привабливості Харкова. Досвід Нью-Йорка в цій сфері - один з найуспішніших, і ми готові поділитися ним. Мер Джуліані готовий зустрічатися з Геннадієм Кернесом для консультацій щодо прискорення соціально-економічного зростання в вашому місті», - сказав Джон Хувейн.

Представники GSS пробудуть в Харкові більше тижня. В їхній програмі - знайомство з роботою «Прозорих офісів», консультації з депутатами та керівниками департаментів міськради, ознайомлення з системою підготовки патрульних поліцейських і роботою служб безпеки. Американська делегація також візьме участь в меморіальних заходах до Дня пам'яті і примирення та 72-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, - повідомляють у міськраді.

comments powered by HyperComments