З'явилося відео двох "важких" ДТП у Харкові/ Відео, Подробиці

Понеділок, 22 травня 2017, 12:03
Загинуло двоє, 11 постраждалих
З'явилося відео двох "важких" ДТП у Харкові/ Відео, Подробиці

Нагадаємо, що автомобіль «Форд» під керуванням 27-річного чоловіка рухався з боку Києва в напрямку Харкова та виїхав на зустрічну смугу.

Двоє з них госпіталізовані - чоловіка зараз оперують, жінка отримала травми грудей середньої тяжкості. Троє постраждалих отримали медичну допомогу і вже відпущені додому, ще п'ятьох людей оглядають лікарі. Фото.

20 травня о 21:45 на перехресту проспекту Гагаріна та вулиці Одеської  зіткнулися Mitsubishi Carisma та мотоцикл Suzuki . Мотоцикліст помер на місці, водій автівки - у лікарні.

Як повідомили у ГУНП, Подія сталася 20 травня о 21:30 біля будинку № 178 на проспекті Гагаріна.

ДТП сталася за участю авто "Мітсубіши-Харизма" під керуванням 36-річного мешканця Харкова та мотоцикла "Сузукі" під керуванням 34-річного мешканця Харкова.

Внаслідок зіткнення пасажир мотоциклу "Сузукі" – 39-річний мешканець Харкова - від отриманих травм помер на місці події. Водій мотоциклу був доставлений до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги, де від отриманих травм також помер.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

comments powered by HyperComments