Смертельно травмовано пішохода

Понеділок, 29 травня 2017, 10:46
Водій збив літнього чоловіка, після чого в’їхав у паркан
Смертельно травмовано пішохода

Подія сталася біля одного з будинків на вулиці Дачній в селі Пісочин вчора о 8:10, - повідомляє «Справжня Варта».

За адресою виїжджала слідчо-оперативна група Люботинського відділення поліції. Встановлено, що 23-річний водій автомобіля «Тойота» скоїв наїзд на 65-річного мешканця села Пісочин. Після чого в’їхав у паркан.

Від отриманих травм пішохід помер на місці. Водія автомобіля з закритою черепно-мозковою травмою лікарі доставили до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», збито пішохода. Поліція потребує допомоги.

Від отриманих травм потерпілий, 51-річний чоловік, помер. Водій зник з міста злочину.

Подія сталася 16 лютого 2017 року на автомобільній дорозі Бірки-Ліпкуватівка в напрямку від залізничного переїзду 825 км.

Поліція просить свідків або очевидців  даної події звернутися до відділу Слідчого управління за адресою: м. Харків, вулиця Маяковського, 22.

Нагадаємо, що на Нових домах збито насмерть пішохода. Жінка-пішохід померла від отриманих травм. Подія сталася 6 жовтня 2016 року близько 06:20 напроти будинку № 6 на Танкопія. Шановні громадяни! Якщо ви стали свідками або очевидцями даної події, зверніться за телефоном 067-94-19-705, 715-71-61 або до відділу Слідчого управління за адресою: м. Харків, вулиця Маяковського, 22 до майора поліції Д.В. Прокопенка.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments