У Харкові пройшов мітинг проти корупції на державних підприємствах

Марія Правденкова, Сергій Марков  |  Понеділок, 29 травня 2017, 12:06
Громадські активісти разом зі Східним Корпусом вимагали звільнення корумпованих чиновників та більшої прозорості у діяльності владних структур
У Харкові пройшов мітинг проти корупції на державних підприємствах

Зібравшись на станції метро "Університет", пікетувальники прийшли до стін будівлі ДП "Східний експертно-технічний центр», - повідомляє «Справжня Варта»

Активістам, серед яких Дмитро Маринін, Андрій Ільгов, Антон Сосницький, Сергій Величко, не вдалося зустрітися з керівником центру Миколою Денисенко, відставки якого вони вимагають, тому вони поспілкувалилися з його заступником. За словами того, Денисенко написав заяву про звільнення, але у активістів є підстави в цьому сумніватися.

Тому вони зняли табличку з ім'ям чиновника і продовжують пікетування, але вже будівлі Управління СБУ у Харківської області, вимагая втручання правоохоронних органів.

Як раніше писала «Справжня Варта», громадськість зацікавилась сімейними зв'язками колишнього керівника Червоноградської та Харківської РДА. Йдеться про ДП «Східний експертно-технічний центр», яке до Революції Гідності в 2014 році очолював колишній голова Красноградської і Харківської РДА, колишній член КПРС, 69-річний Микола Денисенко

Екс-депутат міськради звернувся до керівника СБУ в Харківській області Андрію Носач і прокурору Харківської області Юрію Данильченко з проханням «серйозно вникнути в ситуацію» на державному підприємстві і провести всебічну та детальну перевірку ДП.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти»

comments powered by HyperComments