З Харкова на грязьові курорти можна буде зручно заїхати

Вівторок, 30 травня 2017, 12:03
Фірмовий потяг на Генічеськ почне курсувати з 15 червня
З Харкова на грязьові курорти можна буде зручно заїхати

 ПАТ «Укрзалізниця» призначило курсування фірмового поїзда категорії Інтерсіті № 729/730 Харків – Генічеськ, - повідомляє «Справжня Варта».

Поїзд курсуватиме з 15 червня до 31 вересня щоденно. У перший рейс поїзд вирушить 15 червня з Харкова о 06:31 і прибуде на кінцеву зупинку о 12:56. У зворотному напрямку з Генічеська поїзд відправиться о 13:46 і прибуде до Харкова о 20:15.

Маршрут поїзда пролягатиме через Лозову, Павлоград, Синельникове, Запоріжжя, Мелітополь, Новоолексіївку.

Генічеськ - районний центр Генічеського району Херсонської області. Розташоване на березі Утлюцького лиману та Генічеської протоки. Разом з Арабатською стрілкою є морським, кліматичним, частково грязьовим курортом.

Як раніше писала «Справжня Варта», "Укрзалізниця" "відмовилася" від платних туалетів у поїздах. Прес-служба компанії називає такі повідомлення фейком.

Відзначимо, що новина про введення платних туалетів у потягах з'являється регулярно, десь раз на рік.

З останніх повідомлень з посиланням на анонімного керівника "Укрзалізниця" - " в наших вагонах, які виготовлялися у 70-80 роках, не передбачено місць на ці контейнери. Тому ми змушені запровадити так званий “платний вхід” до туалетів. За виручені кошти ми будемо платити штраф або відновлювати пошкоджений ґрунтовий шар.”

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments